Generelt

Nedenstående abonnementsvilkår gælder for alle leasingaftaler indgået med Computerleasing ApS. Ved indgåelse af leasingaftale accepterer du Computerleasing ApS abonnementsbetingelser, som vi forudsætter, at du har læst på forhånd.

Betaling

Ved indgåelse af leasingaftale, hæves 1. måneds leje + fragt. 
Beløbet vil fremgå på kvitteringen der sendes pr. e-mail.
Beløbet hæves først når varen er afsendt fra vores lager.
Automatisk kortbetalt abonnement trækkes hver den 1. i en måned.
Samtidig med at beløbet automatisk trækkes fra lejers konto, udsendes der en kvittering via e-mail.
Ved overskridelse af betalingsfristen, grundet lukket betalingskort eller ændret kortoplysninger udsendes påmindelse om betaling tillagt et gebyr på kr. 100,-
Alle oplyste beløb er inkl. Moms.

Betaling ændringer

Ved ændringer i betalingsoplysningerne (nyt betalingskort) skal du kontakte support på tlf. 71998804 hverdage fra 10:00 til 18:00.

Ansvars- og hæftelsesforhold

Ved indgåelse af leasingaftale hæfter kunden for leje i 5 måneder + 1 måneds opsigelse.
Som kunde acceptere du automatisk træk på kortet i den pågældende periode indtil opsigelse er modtaget på skrift via e-mail. Ved adresseændring eller ændringer i betalingskorts information, er det til enhver tid leasingtagers ansvar at oplyse Computerleasing ApS herom.

Abonnementsændringer

Ændringer i abonnement eller vilkår vil medfører at du som leasingtager frit kan opsige din leasingaftale til udløb af indeværende måned.
Computerleasing ApS har pligt til rettidigt at oplyse leasingtager om ændringer i vilkår og betingelser. Det er ikke muligt for Computerleasing ApS uden accept fra leasingtager, at hæve det automatisk hævet beløb.

Fortrydelse

I første abonnementsperiode kan leasingaftalen fortrydes inden for 14 dage.Opsigelse

Et abonnement er altid forudbetalt og løber til det opsiges. Månedsabonnementer tilmeldt automatisk kortbetaling kan til enhver tid opsiges, løbende måned +30 dage.
Opsigelsen skal meddeles til Computerleasing ApS kundeservice via e-mail [email protected] 
Ved opsigelse, skal det leasede produkter være returneret til Computerleasing ApS adresse senest den sidste dag i den måned, aftalen udløber. Såfremt produktet ikke er afleveret til tiden, hæves der for endnu en måneds leje. De månedlige hævninger vil automatisk forsætte indtil produktet er returneret.