Leasing af computere med serviceaftale

Som virksomhed kan du leje både bærbare og stationære computere, samt tilbehør. Ud over en fast lav lejepris pr. måned, så har vi også undladt alle gebyrer, renter, opstartsomkostninger og lange bindingsperioder. Alle produkter har tilknyttet en serviceaftale så du altid er sikret velfungerende IT-udstyr i virksomheden.
Der er yderligere mulighed for, at tilkøbe ekstra services som kan spare på udgifterne til driften af virksomhedens interne IT-afdeling – herunder ekspres service, fjernelse af virus og malware og geninstallation af styresystemer mv.


Stort udvalg af computere – både bærbare og stationære

Vi tilbyder et bredt udvalg af computere. Finder du ikke en computer der passer til virksomhedens behov så kontakt os endelig – vi er altid lagerførende i computere fra mange forskellige producenter, så vi kan med stor sandsynlighed finde en eller flere modeller der kan indfri jeres forventninger.
Når du leaser en computer hos Computerleasing.dk leveres den installeret med seneste operativsystem (Windows 10 eller macOS) – klar til brug – og du har mulighed for at tilvælge installation af Microsoft Office. Alle modeller kan opgraderes med mere RAM og harddisk hvis dette ønskes.
Når du leaser en computer har du altid mulighed for at skifte computeren til en anden model, såfremt dit behov ændre sig. Der er ingen omkostninger forbundet ved at skifte computermodel, ud over den prisforskel der er på lejeprisen på produktet.


Priseksempel

Eksempel på leasing af Lenovo Thinkpad T450 til 273 kr per måned


Fordelagtige og flexible aftaler for mindre og mellemstore virksomheder.

Som mindre eller mellemstore virksomhed kan du spare mange penge på IT-driften, hvor du både slipper for dyre investeringer og kapitalbindinger i hardware og serviceaftaler.
Vores produkter er meget flexible, da vi er bevidst om at behovene for IT-udstyr i en virksomhed kan ændre sig fra dag til dag. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt for vores kunder at ændre i antallet af lejede computere.


Landsdækkende service og telefonsupport.

Computerleasing.dk har landsdækkende service og vi er altid parate til at servicere vores kunder, så driften af computerudstyret ikke ender som en udgift for din virksomhed.
Vores support afdeling står altid klar til at hjælpe ved spørgsmål.


Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål til vores produkter og services så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 71998804.


Kontakt os og få et tilbud

Leave this field empty
Beskriv dine behov