Om virksomheden

Hvem er vi?

Computerleasing.dk er en 100% danskejet IT-virksomhed med fokus på leasing og serviceaftaler. Vi har mere end 10 års erfaring i IT-branchen og driver i dag flere virksomheder indenfor salg og service af IT-produkter. Vores idé og målsætning er, at lave et så nemt og gennemskueligt produkt for vores kunder som muligt. I et marked, hvor det kan være meget svært at gennemskue leasing- og lejeaftaler, har vi gjort vores produkter helt transparente så det er til at forstå for alle.

Endvidere har vi sløjfet alle de ekstraomkostninger der typisk er forbundet med en leasingaftale, herunder:

Altsammen elementer, der kan medvirke til at gøre produktet uigennemskueligt, og i sidste ende dyrere for kunden.

Vi mener selv, at have skabt et produkt som er til at forstå, og tilmed billigt.
Grundet en i forvejen etableret servicevirksomhed har vi mulighed for at tilbyde service og garanti på produkterne, som skiller sig ud fra de fleste andre leasingudbydere.
Vi har et tilkøbsprodukt, (SERVICEPAKKE PLUS), som kan lette hverdagen for mange mindre virksomheder, der kender til problemer med virus, backup og reetablering af computere.

Vi ønsker at servicere de mindre og mellemstore virksomheder, da det er her vi gør en forskel.
Er du interesseret i at høre mere om vores produkter og muligheder er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71998804. Vi tager med glæde et uforpligtende møde om mulighederne for leasing og service af bærbare computere, pc´er, skærme med mere.